don't pallish

hola amigos!
i don't pallish bloggiish anymore, är rätt upptagen och har mycket att göra. skola, träningar, plugg, och jag sitter inte lika mycket vid datorn längre, puss och hej leverpastej!


beyoncé - broken hearted girl

tjaaaaaaba mina damer och herrar! HHAAHAHAH ONLY 6 BESÖKARE IDAG XD många va? haha.
idag slutade vi efter lunchen och ska också göra det imorgon, för att det är utvecklingsamtal och vi får iallafall plugga hemma.. -.-
men jag och natalie drog till arineh....... vi kollade på film, först på en skit bra film, vi såg inte hela för vi ville kolla på saw 3, vi kollade på den mindre i en kvart, jag och arineh ville inte se så vi kollade på scary movie 4. hade kul och det var mysigt. HAH! some of u don't understand, NADA!

imorn är det utvecklingsamtal, jag är inte orolig för att jag vet att jag bara kommer få underbara kommentarer. haha (a) juste idag är det 2 and ½ men, superduperbra program.
jalla hejdå. peaaace


söndaaaaaag

tjena folket!
juuuuust nu sitter jag här och lyssnar på muuuuusik!

igår: var det bröllop i Eskilstuna, det var kul fast jag var inte direkt på festhumör. dansade bara typ en gång.. -.-
men det var ändå kul att träffa kusiner, haha :)

förrigår: var jag ute med jackie, arineh, celena, rebecca, natalie och emin. vi var i gården mest. ganska många folk där. men vi hade kul.
and things happend around us.

Och idag ska jag nog bara stanna hemma och pluggish lite. ;D juste jag har utvecklingsamtal på tisdag och vi fick våran omdöme i fredags och jag NÅDDE ALLA MÅL! :D hihi.
men jag ska dra nu, ASSÅ SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT VAD JAG ÄLSKAR DEN HÄRA LÅTEN! Green Day - 21 guns, BÄSTBÄSTBÄST! aja peace


live your life

tjaba tjena hallå people!
idag hade vi spanska prov, VÄÄÄÄÄÄÄRLDENS ENKLASTE PROV! trodde att det skulle bli svårt men det tog ÅTTA MINUUUUUUUUTER FÖR MIG ATT GÖRA KLART PROVET! sååå enkel var den ;D efter provet fick man dra, så alltså fick jag en timme rast. (a)
vi skulle ha engelska glosförhör idag, men det hade vi inte men vi hade so-läxförhör. det gick bra :)
var alltså mest med nadia på rasten. haha jag tuggade på tuggummi sen kom simon. vi snackade om allt möjligt, aja back to tuggummit, jag skulle spotta ut det sedan sparka iväg den men HAHAHHAHAH DET VAR ETT SUDD FRAMFÖR MIG SÅ JAG RÅKADE TRAMPADE PÅ DEN OCH HALKADE!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAH XD ramlade helt nästan. :P

idag har jag träning. 18.00 - 19.30
åååh vill ut, men jag tror att jag ska göra det imorn. ska typ hänga lite vid gården och så. ;D aja har inget att skriva mer förutom att jag lyssnar på musik. peace


jag vill inte, jag vill intee! är så säker på det..!

paparazzi

faaaaaaaan vad jag älskar låten! alltså paparazzi!!!
anyway, idag har jag träninggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg. orkar verkligen inte med basket men jag tvingar mig själv att fortsätta för att jag vill vara frisk och komma i bra och fin kropp.. (a)

idag drog jag och sharon till mc'donalds i lunchen GOTT! medan dom andra får äta gegga. ;D
hahah ! natalie och tara var där så vi åt med dom. det var två tjejer som snackade om oss och stirrade snett, inget liv?

hahah sen kom louis, gabriel och martin. :) det var gooott, köpte big mac meny, sen köpte jag en mjukglass höhö.
ingen knäcker rasterna och tallbohovsungar! säger bara det. skolan må ha dålig rykte men vänta bara tills ni har börjat där så kommer ni att inse ;)

hungrig.. mat.. MAT!!

Iallafall, jag drog hem typ klockan 4. Jag gick med Stefan och Armin.
aja "måste dra", peace.


funderar på att byta blogg.. förslag på namn?

Shohej! Haha driver BQ :P

Igår: Var jag i kistagallerian med mina föräldrar och Sofie. Jag köpte en converse väska, hårband (turkos/blå färg) två naglack (mörkgrå och lila färg) och sen läppsyl. Det var ganska många folk där. Haha sen hände det en grej där, något posetivt som man blev superglad av.. ^^ mohahah! Och igår fick jag höra en grej som jag blev chockad av, fotfarande posetivt.

Idag: Ska min syster dopa sig, jag har fixat mig. Klockan 6 ska själva kyrkan börja. Men vi ska åka lite tidigare för att hälsa på några kusiner, vi ska typ åka klockan 2 för att det kommer säkert att vara trafik för att dom håller på att bygga om vägarna så aa ni fattar varför. ;)
Idag har vi match, vet inte vilken tid det var, hah. :P Aja hoppas att vi vann.

Jag måste rekommendera en bok! 14 ÅR TILL SALU. Skit bra bok, det handlar om en 14åring tjej som blev våldtagen, sen mådde hon skit dålig och blev till en hora. Hon sålde sig, hon fick pengar men hon ville inte ha dom, hon brände alla pengar. Det är en sann historia. Sorglig bok men ändå spännande! Läste över halva boken igår. SKIT BRA BOK!

Nu måste jag dra, peace


sorry

förlåt för dålig upptadering. är alltid upptagen. iaf igår var jag ute typ 6 till 10. det var skiiiit kul :D var med några tjejer, orkar inte skriva deras namn. höhö.
IMORGON SKA MIN SYSTER DOPA SIG :) yeeeey

fanfan måste draaaaaaa. arineh o celena bombar mig !!!!! asså jag chattar med dom. aaaaaaaajde, peace


hinner inte

haha kollade nyss på statiken, HAH har bara runt 3-20 läsare XD aja skiit i bara att några läser iallafall!
asså jag har verkligen inte tid att blogga, så ni får faktiskt ursäkta mig. men iiiiiiiiidag ska jag ut med arineh tror jag. jaja. pallar inte skriiiiviish, jagsssssh äriish upptagiiiiiiish, PEACE


-only u

jalla habibi

juuuuuuuuuuust nu lyssnar jag på en låt som jag ALDRIG TRÖTTNAR PÅ! Karl Wolf - Jalla habibi.
iallafall, idag vet jag inte vad jag ska göra, inget bestämt. jag har träning kl 5. ska kanske dra dit, asså jag har gjort illa på min högra fula fot. jag hade match igår, jag trampade snett tror jag. asså hela foten blev blå/turkos. blääääääää. aa men vi hade match igår, vi mötte fula blackefulaberg (blackeberg), vi har vunnit dom två gr förut och igår blev det ett mirakel för att fula dom vann oss.
ASSÅ JAG VILLE DÖDA DOOOOOOOOOOOOOOOOM! NI ANAR INTE HUR LARVIGA DOM FULA SMÅ SKIT UNGAR EEEEEEEEEEEEE! ÄT BAAAJS. dra åt *******! hahahhaha, en tjej spelade försvar på mig, hon var fan 2meter lång, jag fast jag ägde henne, MINIGIRL!!! haha anyway, sen hon gick för låångt, så jag tog tag i henne och slog henne hååårt i magen, som tur såg ingen. HAHAHAH O SENN DET VAR EN FUL IDIOT TJEJ SOM JAG NÄSTAN HATAR MEST SOM HADE BOLLEN OCH VAR PÅVÄG TILL MÅLET, JAG SKULLE SPRINGA.. och varför skriver jag med stora bokstäver nu? jaja jag skulle springa framför henne, sen råka jag göra krokben HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAH hon flöööööööööööööööööööööööööög 10 meter framåt sen hon gleeeeeeeed fram. hahahahha allllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa dog av garv (från mitt beuty lag) och sen fick hon skjuta två fula kast.
åååh min fot.. jaja. ska dra................................... ajuste, discot var okej, asså vi hade orientering SAMMA DAG och sen hade jag verkligen inte lust att dansa typ och många fick inte komma in, fan vetjag. men alla säger att nästa discot blir bäst. såå vi får väl hoppas det!
jaja heeejdå, peace

finally friday!!!!!!

Förlåååååååååt för att jag inte har bloggat, jag hinner inte. Har andra viktiga saker att göra.
Idag har vi orgentering, (stavnig?), anyway. vi ska träffas 10.45 i busstationen, yeey! jag ska dit med cellepellemickemelle, alltså celima :P hahah gav henne etn lååång smeknamn. (a) iallafall, efteeeeeeeeeeeer när vi har kommit hem ska jag duscha, sedan fixa mig toooooo DISCOOOOo! :D:D:D:D:D
läääääääääääääääääääääääääääääääääängtar redan nu!

jaja goooodbye! peace

RSS 2.0