sharoni makaroni

heeellloooooo! idag var det tråkigt i skolan. eller neeeeeej jag driver det var BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! orkar inte berätta vad det roligaaaa har hänt. :D
anyway vi hade håltimme, (so). hhahah vi har det hela tiden.

imorn har vi no prov. faaaaaan! i don't like prov.. :P så efter skolan drog jag och sharon dit. sen kom maria b och ruki. sen kom elsa. sen kom noor och sarah, sen kom celena, tasmia, carro, roxi och sedan drog dom och efter kooooooom fleeeeeeeeeeeera pers. haha orkar inte skriva vilka. jag och sharon pluggade ihjäl oss. våran hjärna slutade fungera så vi köpte lite pommes och godis. vi snackade och åt lite sen drog vi hem.
AJUSTE HAHAHHAHAHA OMG! kolla, jag och sharon hyschade varandra, på skoj, sen det var en ful man bredvid oss, han var runt 30-40, sen hyschade han oss ;S hahah ja o sharon dog av garv, vi stirrade på honom och han var så seriös, hahah vilken inbjudare assåå.. :P
jaja bjuder på en onormal bild. peace


bboooooooriiiiiiiing

Assååå gud hur orkar ni läsa min blogg? Den är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit tråkig.... :P
Idag har jag träning.. Det blir mycket fysisk idag på träningar, alltid på söndagar. -.-'
ååååååååååååååååh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh trllslallalala. Shababalalala. Let's have some fun.. nej men bajs också..!
JAja.!!!!!!!

Igår efter matchen så stannade Simone hos oss en stund. Sen drog hon hem. Och klockan 18.10 var det The Hills NYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SÄSOOOOOOOOONG!!! SÄSONG 5!!!!! aSSÅÅ ÅÅÅÅÅÅH THE HILLS ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER! DEN VAR SÅÅÅ JÄVLA BRA! Lördagar kl 18.10 på mtv. Sen gick familjen hem till Simone. Det var kul.

OCH IDAG HAR JAG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÅKIGT!

DAMPAR

SNART

ERROR .. ERROR.R..........................

Hahaha stackars lilla söta sarah. driver... men iallafall. imorgon är det skola.. TIDEN GÅR FÖRFÖRÖFÖRÖÖRÖRÖRÖÖRÖRÖFÖRÖÖ SNABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBT! sHIt måste sluta skriva innan min data börjar explodera..
Hahaha becca, pip pip booomb

heeeeeeeeeeejdå alla små kycklingar, peace


match

Har match idag, den börjar klockan 13.00 men vi ska träffas 12.15. Hinner inte skriva mer. Heeeeeejdå!


grattis sharoni makaroni

IDAG FYLLER SHAROOOOOOON ÅR !!!!! GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIS ÄLSKLING, HA DET EN ÄRA! :D<33333
Haha vi mjölade henne idag. No eggs today. -.-
Har träning kl 6 till halv 8.
Vi skulle ha spanska prov idag men våran lärare var sjuk och imorgon är det engelska prov. hinner inte skriva mer. det har hänt en grej..

peace..


lista

LÄXOR:

Hemkunskap - rita en tallriksmodell, det jag har ätit hemma.. KLAR
Svenska - bokrecension. KLAR
Engelska - skriva "svar" till ett annat brev. KLAR

PROV:

Engelska - öva på hela section 1.
Matte - öva på kapitel 1.
SO - om lag och rätt m.m.
NO - celler & växter.
Spanska - öva på kapitel 3.


ja eller nej ja eller nej ja eller nej ja eller nej..?

Hej. Förlåt för dålig upptadering! Jag har inte tid att blogga. (;
Iallafall. Igår var jag i stan. Hittade några saker som jag ville köpa men affärerna stängs så tidigt! Men idag ska vi till Skärholmenscentrum. BÄSTA centrum vill jag bara rekomendera. ;)
Hehe. Iallafall. Idag hade jag match och vi vann med 22-14, YEEY!

Imorgon så är de studiedag, YES! Ska vara med Jonte (en killkompis) då.
Det var allt, heeeeejdå § peace


We don't like enemies. Fuck enemies. GO TO THE HELL!
You know who I'm talking about. Getta fucka out from ma beuty life. You don't have a life. It's a fake like, just like YOU!

5 prov redan...

Hej alla läsare.. Eller jag kanske inte ens har några läsare? Who knows..? :O
Anyway, ville bara säga ATT VI HAR REDAN FEM PROV OCH SKIT MÅNGA LÄXOOOOOOR! Dom tror att vi hinner plugga in till alllllllllt! :S Ta det lite luuugnt, take your time.. Jobbigtjobbigt!! -.-
Idag slutade vi 15:35. Jag och Sharon drog till fritidsgården ett tag. Det var chill. Sen drog jag hem för att jag har träning klockan sex och jag måste hinna äta och så.
Juuuuste! Vi fick tillbaka våran SO-prov idag. Det gick jättebra för mig! :) Eller njaa inte jättebra, skulle bli gladare om jag fick vg (vi hade bara ig + g + vg) men jag fick näääästan vg (:

HAHAHHA ABOOOOOW ASSÅ INGEN KNÄCKER MIG, CHRILLE, SHARON OCH CELIMAAAA HAHAHAHHAHA! Eller snarare mig, sharon och celima. Vi slååååååååååååååsss hela tiden. ÖVERALLT! Haha Cellooow you know what I'm talking about.. ;) hihi hoho hehe haha höhö..

Aja goooooodbajs! driver. hejdå!
peace


no lektionen...

ABOW ASSÅ JAG SÄGER BARA AAAAAAAAABOOOOOOOOOOW!
På NO lektionen... asså omg glömmer aldrig den dagen. Skämde ut mig TOTALT! Celima asså vänta bara DIN TÖÖÖÖNT! XD
Anyway, det gick bra i skolan. Vi har no prov den 30/9 om celler och växter. DOH!
Hahahhaha idag efter skolan så var jag och Celima utanför ett klassrum. Halva 7a hade svenska. Jag och Celima "råkade" banka, och flummade lite. HAH! Sen kom Sharons hemspråkslärare och skällde ut hos, han ba

- varför gör ni så? kom!
- vilka? eller bara jag?
- nej båda.

Jag och Celima gick fram till honom.

- är det kul om någon skulle göra så när ni hade lektion.
- öööhh..


Han babblade. Jag och Celima lyssnade inte ens. Hah vi vände oss då och då och garvade. HAHAHAH!
Asså den hära dagen har varit... OUUUUUUUUUF! :D
Jaja, har träning klockan fem.

Bye, peace


top model 12

Om ca 20minuter börjar top model!!!
Iallafall, efter jag satt vid datorn rensade jag min garderob, nu har jag jättelite kläder kvar, I have to go and shopping little. Mohaha. :P
Sen ville jag äta. Min bror och hans kompisar skulle till pizzarian (stavning?) och jag fick hänga med. Jag köpte en kebabrulle, muums. x)
Sen drog jag hem, min bror och hans kompisar drog till en annan kompis.

Jag har fem hål i örat, tre på högra och två i vänstra, och jag vill ta en till på vänstra, sen ska jag ta hål i naveln, (percing) yeeey! Men jag vill också ta i läppen.Just nu väntar jag bara tills top model börjar och lyssnar på musik. JAG ÄLSKAR M.I.A. SÅ JÄVLA MYCKET. Bjuder på en låt. ;)


no cup today

Hello läsare.
Jag hade också matcher idag men jag följde inte med. För att jag har skit ont i ryggen, kan knappt böja mig eller stå rakt. SKIT ONT!
Anyway, ska berätta lite vad som har hänt igår.

Jag hade två matcher igår. Det gick okej.. Orkar inte berätta, höhö. Anyway, sen grillade vi + Simone och hennes pappa. Det var chill. :) Asså våran kebab, MASHALLA! :D
Haha, sen drog alla hem, eller nej min bror gick ut med sina vänner, jag och Simone var ute. Vi hade kul sen kom Yanira och hennes syster ut med oss. Roliiiigt! Sen kom Linar ut.
Vi hade kul. Sen kom jag hem och duschade sen sov.

Och idag ska mina föräldrar till Södertälje för att hälsa på mammas föräldrar för att dom var i Irak. Jag ska inte följa med för jag har inte lust. Jag tror inte att San ska heller följa med.

Det var allt, ciao!


cup

Hejsan!!
Idag var skolan chill. Hahahhahaha omg det var så jäävligt roligt på svenska o på rast. Haha visar er sen, två videosar. Om jag får ens tag på dom. Haha vi trummar och sjunger/rappar. Superkul! =)

Iallafall. pallar inte skriva. höhö, eller 17.30 ska laget träffas vid jakobsbergskolan, vi ska åka nånstans, det är cup. Och jag vill också hinna till fritidsgården. Om jag hinner så ska jag och Celima dit, dom kommer ha en skit stor skärm och visar idol, medan alla chillar, äter o så. Super chill!
Iallafall, kom hem med Celima, sen såg jag några vid parkhuset och var med dom i 10min sen drog jag.
Jag har inget att skriva mer. Good Bajs! Driver. Hejdå!

Why are you so obsessed with me? Boy I wanna know..

jonatan & tasmia

Idag var det chill i skolan. Hahaha förutom när jag och Sharon BOOOOOOMBADE Celima. XD
Jag, Sharon och Costapinto slog Celima (på skoj såklart) och höll på. Sen hämtade hon Christopher, Emma G, Evelina, haha dom jagade oss. Det låter kanske mobbad men vi hade kul, punkt slut!

Hihi. Idag hade vi engelska glosförhör. Det gick jättebra. Fick alla rätt. Sen hade vi SO prov, eller snarare bara test kan man säga. Det gick också ganska bra.

Iallafall.. Idag har jag träning klockan 19.30. Vi ska träna utomhus.. -.- För första gången.
Jaja, jag kom hem och åt lite. Chips och drack fanta. Jag och min bror kollade på tv. Sen satt jag vid datorn typ i 10 minuter, Tasmia plingde på. Hon var utlåst. HAH! :P Jonatan var ute med henne men dom plingde på mig. Jag drog ut med dom. Vi var vid min gård. Det var kul. Sen drog dom hem till mig. Haha aa det var rätt kul =)

Just nu bloggar jag, kollar på tv och smsar lite.
Hah Desirée (dessies.se) ska vara sån som är med på 188 800, yani man får ställa frågor och hon svarar. (SMS).
Jag skickade ett sms, det stod "Är du svartsjuk för att Paow umgås med Amir och Kissie?" Hon ba "Nej det är jag verkligen inte. Jag är ju vän med Amir, och det räcker. Jag känner inte något behov av dem."

Hah, anyway. Jag tycker att Blondinbellas blogg är SÄMST, Kenzas är också ganska tråkigt. Jag gillar Desirées och Kissies blogg faktiskt. Deras är ju skit bra. Ändå om man inte gillar dom, deras blogg äger ju? Paulinas är okej.

Orkar inte skriva mer, peace

pippi långstrump & michael jackson

Jag går i musikklass och vi kommer att ha musikcafé. Haha Pippi Långstrump och Michael Jackson kommer att vara med i konserten. Alltså inte dom orgenala fast aa ni fattar. ;)

Anyway, idag gick det bra i skolan. I NO fick vi kolla på våran celler. Skit coolt! :D
Nästa vecka är det joggningsdag. Vi ska springa 5km alltså en halv mil. Jooobbiiiigt! Det är mer synd i Engelska skolan för dom får springa 1 mil :O

Haha. Imorgon har jag prov. Eller snarare test. Det är SO. Det kommer att gå bra för att jag har övat otroligt mycket. Sen har vi också engelska glosförhör och måste bli klar med mattes mål.
Har inget att skriva mer. PEACE


i'm back

Aloha everybody!
Det var längesen! :D Wazaaaaap? Driver.
Iallafalllllllll, jag kommer kanske inte skriva varje dag. Bara när jag har tid. För ni vet jag går i 7an nu och får nästan läxor varje dag. :O Jobbigt! Och skolan kommer alltid FÖRST!

Iallafall, idag drog jag och Celima till centrum efter skolan. Ville köpa en converse väska. Dom var på rea fast dom var slut. Sen hittade jag en annan. 550:- Skit dyr jag vet fast den var fin..
Sen när jag kom hem testade jag den och så. JAG SKA LÄMNA TILLBAKA DEN! -.- För det första, var den överdrivet stor. Märkte inte ens det från början. För det andra var den faktiskt dyr. Ska kanske köpa en annan sorts väska. Vi får se.

Just nu vaggar jag min syster med ena foten. Alltså hon sover på en stor stol, jag vet inte vad den heter. skiiiiiit i bara! haha. Men jag ska... ööh vet inte vad jag ska göra... hihi hoho hähä. Jaja hejdå :D

fortsätta?

ska jag fortsätta blogga?


RSS 2.0