anonym (:

det var någon som skrev att jag skulle blogga mer. haha :P ehhmmm.. asså jag brukar vara rätt upptagen nu för tiden, för att jag sitter liksom inte vid datorn längre, så jag skriver när jag hinner. ;) men kolla vad jag hittade på www.posh24.seDen sjunde juli samlades ju som ni vet hela Jackson-familjen för att hedra Michael Jackson på hans Memorial Service i Los Angeles. Det var dock en person som saknades, Janets pojkvän sedan länge Jermaine Dupri. Anledningen enligt en av Jermaines kompis är att Jermaine "inte går på begravningar" men vi anar oråd! Enligt andra vänner så är förhållandet över och Jermaine och Janet har gått skilda vägar. Synd att höra tycker vi!

det var allt, heeeeejdå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Såg din kommentar i Paulinas blogg. Dessie är tjejen som Paow hängde med massa förut, sen blev de ovänner och har till och med slagit och spottat på varandra, utöver det att de skrivit jättemycket skit om varandra i sina bloggar. Men nu verkar de ha fixat till det igen... frågan är för hur länge, de brukar bli ovänner ganska snabbt igen.

Även Kissie och gaybloggaren Amir skriver massa skit om Dessie och hatar henne. Hennes blogg är :http://desireenilsson.blogg.se/Är du trött på att samla poäng på olika gratissidor som ändå bara leder till presentkort?

Gör som jag och registrera dig här: http://www.woopa.se/?ref=Linerulla och tjäna pengar istället.

Hur enkelt och snabbt som helst har jag samlat ihop 2500 kronor.

Det bästa är att det inte spelar någon roll om man är 14 eller 40, alla kan tjäna pengar här.

Har du några mer funderingar är det bara att mejla Laila1231@live.se

2009-07-20 @ 19:27:50
Postat av: DESIGN

tips http://alltinomdesign.blogg.se/

2009-07-21 @ 10:56:27
URL: http://alltinomdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0